aveam o cutie de lapte
praf pentru copii care trebuia folosita...ciocolata a iesit putin mai
moale pentru ca laptele praf era foarte fin si nu a absorbit siropul
decat foarte greu...gustul insa... a fost bun
INGREDIENTE
500gr lapte praf
350gr yahar
250gr unt
50gr cacao
200ml apa
1fiola esenta de rom si inca o lingurita
nuca
stafide
goji
caju
1lingurita esenta cafea,optional
MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:
Punem
intr+o craticioara,la foc mic,apa cu yaharul si amestecam din cand in
cand,pana se inroasa siropul,cam 15minute.Oprim focul si punem treptat
bucati de unt,amestecand contiunuu pana se topeste untul.Punem esenta de
rom dupa gust.
Cu vreo ora inainte,punem la inmuita stafidele in fiola de rom si goji in putina apa calda.Rupem caju,nuca sau ce vrem sa punem in ciocolata.
Amestecam laptele praf cu cacaoa,apoi turnam siropul si amestecam energic.Incorpram apoi stafidele si goji bine stoarse,nucile si omogeniyam.Punem esenta de cafea.Punem intr+o forma si dam la rece cateva ore.Taiem cu un cutit trecut prin apa rece.
Cu vreo ora inainte,punem la inmuita stafidele in fiola de rom si goji in putina apa calda.Rupem caju,nuca sau ce vrem sa punem in ciocolata.
Amestecam laptele praf cu cacaoa,apoi turnam siropul si amestecam energic.Incorpram apoi stafidele si goji bine stoarse,nucile si omogeniyam.Punem esenta de cafea.Punem intr+o forma si dam la rece cateva ore.Taiem cu un cutit trecut prin apa rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu