Mod de preparare
Rosiile cherry se spala si se curata codite.Ceapa se spala si se taie marunt numai frunzele.
Intr-un vas se amesteca semintele de susan(cat se ia intre degete),coriandru la fel,frunzele de ceapa tocate,muschiul file taiat marunt,maslinele de la care s-au scos samburii si s-au tocat si ele marunt.
Branza dulce se pune intr-un vas si se farama bine cu o furculita.
Untul lasat la temperatura camerei se freaca cu smantana si crema de branza almette la care se adauga branza dulce si se amesteca bine,apoi se adauga cateva boabe de susan.
Se ia cate o rosie si se formeaza cu crema de branza mingiute in causul palmei,apoi se tavalesc prin compozitia pregatita mai devreme.
Se lasa la frigider sa se raceasca.
Sunt niste aperitive excelente
Intr-un vas se amesteca semintele de susan(cat se ia intre degete),coriandru la fel,frunzele de ceapa tocate,muschiul file taiat marunt,maslinele de la care s-au scos samburii si s-au tocat si ele marunt.
Branza dulce se pune intr-un vas si se farama bine cu o furculita.
Untul lasat la temperatura camerei se freaca cu smantana si crema de branza almette la care se adauga branza dulce si se amesteca bine,apoi se adauga cateva boabe de susan.
Se ia cate o rosie si se formeaza cu crema de branza mingiute in causul palmei,apoi se tavalesc prin compozitia pregatita mai devreme.
Se lasa la frigider sa se raceasca.
Sunt niste aperitive excelente
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu