- piept de pui mai mare
- 1ardei capia rosu
- 1ardei capia galben
- sare
- piper
- .vegeta
- 1morcov mai mare
- 6 cartofi
- 1pastarnac
- 1ceapa mare
- 1legatura patrunjel
- 500ml bors(sau bors magic de la knoor sau maggi 2-3linguri,dupa gust
Mod de preparare
Se curata zarzavaturile,se spala si se taie bucati mici(fara cartofi) si se inabusa in putin ulei cu 4-5linguri de apa.Cand incep sa se inmoaie zarzavaturile,se adauga pieptul de pui taiat cubulete,se completeaza cu putina apa,se sareaza si se pipereaza si se lasa sa fiarba pana se albeste carnea,cu capacul pus.
Se completeaza cu 3litri de apa,se pun cartofii curatati si taiati cubulete,se pune putina vegeta si se lasa sa fiarba inca 20-25minute.
Spre sfarsit se acreste cu bors,se mai condimenteaza daca trebuie si se pune patrunjelul tocat marunt.Tipsuri
- 1se serveste cu smantana
- 2se poate drege cu doua galbenusuri batute cu smantana
Reteta in imagini
vineri, 20 august 2010
CIORBA DE PUI
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu