Mod de preparare
Batem bine feliile de carne.
Ouale,laptele,sarea si piperul(dupa gust),le mixam bine,incorporam faina,treptat amestecand bine,apoi subtiem aluatul cu putina apa minerala.
Trecem carnea prin compozitia de mai sus si punem la prajit in putin ulei,avand grija sa intoarcem carnea de doua ori pe fiecare parte,nu trebuie lasate prea mult pentru ca se prajesc foarte repede,focul trebuie dat foarte incet.
Delicioaseeee....
Ouale,laptele,sarea si piperul(dupa gust),le mixam bine,incorporam faina,treptat amestecand bine,apoi subtiem aluatul cu putina apa minerala.
Trecem carnea prin compozitia de mai sus si punem la prajit in putin ulei,avand grija sa intoarcem carnea de doua ori pe fiecare parte,nu trebuie lasate prea mult pentru ca se prajesc foarte repede,focul trebuie dat foarte incet.
Delicioaseeee....
Arată tare bine! Dar de reţetele mele nu vrei să te îndrăgosteşti?:X:X:X:X Ti pupăcesc!
RăspundețiȘtergereExcelent arata si tare imi place reteta !
RăspundețiȘtergereIonixule.....parca am vazut ca ti-ai facut si tu blog,sau ma insel???
RăspundețiȘtergereSylvia,multumesc,esti o dulce
RăspundețiȘtergere