Mod de preparare
Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem la calit cateva minute,in putin ulei.
Taiem cubulete carnea si o punem peste ceapa si lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi turnam apa.Cand incepe sa fiarba apa punem sare,piper,vegeta si mai lasam 20minute,apoi turnam mazarea si morcovii,bulionul si mai lasam 15minute.Amestecam cele 3linguri de bulion cu faina si punem in mancare si mai lasam cateva minute.Mai condimentam daca este cazul,punem si verdeturile italiene dupa gust(se poate si fara).Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Taiem cubulete carnea si o punem peste ceapa si lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi turnam apa.Cand incepe sa fiarba apa punem sare,piper,vegeta si mai lasam 20minute,apoi turnam mazarea si morcovii,bulionul si mai lasam 15minute.Amestecam cele 3linguri de bulion cu faina si punem in mancare si mai lasam cateva minute.Mai condimentam daca este cazul,punem si verdeturile italiene dupa gust(se poate si fara).Oprim focul si presaram deasupra marar si patrunjel tocat.Servim cu piure de cartofi si muraturi.
ce bine arata!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereDana,multumesc
RăspundețiȘtergereImi place blogul tau.
RăspundețiȘtergerehttp://armoniasimturilor.blogspot.com/
Minoki,ma bucur ca iti place blogul meu,multumesc
RăspundețiȘtergere