Mod de preparare
Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem cubulete carnea de pui.Morcovii ii curatam si ii taiem cubulete.Ardeiul il facem marunt.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa,morcovii si ardeiul le punem la calit cateva minute in putin ulei,in tigaia wok.Adaugam pieptul de pui si mai lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Punem cartofii,orezul si apa,condimentam dupa gust si mai lasam pe foc pana a fiert bine carnea,amestecand mereu,sa nu se prinda de tigaie.Daca trebuie mai completam cu putina apa,din cand in cand.Spre sfarsit adaugam bulionul si mai condimentam daca trebuie.
Ceapa,morcovii si ardeiul le punem la calit cateva minute in putin ulei,in tigaia wok.Adaugam pieptul de pui si mai lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Punem cartofii,orezul si apa,condimentam dupa gust si mai lasam pe foc pana a fiert bine carnea,amestecand mereu,sa nu se prinda de tigaie.Daca trebuie mai completam cu putina apa,din cand in cand.Spre sfarsit adaugam bulionul si mai condimentam daca trebuie.
UN PREMIU TE ASTEAPTA LA MINE PE BLOG!
RăspundețiȘtergereo portie asa generoasa sigur mai ai si pentru prietena ta................pupppppppppp
RăspundețiȘtergereCe bine arata !!!!!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag sa participi la provocarea Dulce Romanie,a lunii Aprilie.
RăspundețiȘtergerehttp://bucatepealese.blogspot.com/2011/04/dulce-romanie.html
O zi placuta !