Mod de preparare
2fire de ceapa le taiem rondele si le punem la calit in putin ulei, in tigaia wok,cateva clipe,apoi adaugam punga de legume congelate si putina apa si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie legumele.Amestecam din cand in cand si mai adaugam apa daca este necesar,condimentam si pipera dupa gust.
Separat,taiem celalalte fire de ceapa si le punem in putin ulei,in alta tigaie.Taiem pieptul de pui cubulete si il punem peste ceapa,saram,piperam dupa gust si completam cu putina apa,cat sa acopere carnea si lasam pe foc,amestecand din cand in cand pana este gata carnea.Spre sfarsit adaugam o lingurita de boia dulce.
Servim legumele alaturi de carne.
Separat,taiem celalalte fire de ceapa si le punem in putin ulei,in alta tigaie.Taiem pieptul de pui cubulete si il punem peste ceapa,saram,piperam dupa gust si completam cu putina apa,cat sa acopere carnea si lasam pe foc,amestecand din cand in cand pana este gata carnea.Spre sfarsit adaugam o lingurita de boia dulce.
Servim legumele alaturi de carne.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu