Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se albesc,adaugam untul moale(lasat cu cateva ore inainte la temperatura camerei),zaharul vanilat si esenta de vanilie,zaharul.Adaugam branza dulce,smantana,praful pentru prajitura,stafidele.
Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.
Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.
Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.
Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.
Nu vrei sa-mi trimiti si mie o portie?
RăspundețiȘtergereAsa da pasca,pe placul meu..........cu ingrediente din plin.
Hristos a inaltat!
Eu acuma te-am descoperit! Paste Fericit in continuare!
RăspundețiȘtergereMaria...as veni eu sa iti aduc o felie :))))))
RăspundețiȘtergereAdina,multumesc la fel
RăspundețiȘtergereHristos a inviat!
RăspundețiȘtergereADEVARAT A INVIAT,Miha
RăspundețiȘtergerevai ce bine arataaaaaaa
RăspundețiȘtergerefac si eu maine ca prea mi=ai facut cu ochiul.
RăspundețiȘtergere:D
Buna de tot!!!pup!!
RăspundețiȘtergereRocsi,multumesc,te pup si eu
RăspundețiȘtergere