pentru ca mi-a placut foarte mult cel pe care l-am facut de curand si mergeam in vizita la prieteni de revelion...le-a placut foarte mult....iese o tava de chec mai mare...pozele finale nu sunt prea reusite,eram in criza de timp...
Ingrediente
- 1ardei gras galben,
- 1ardei gras rosu,
- 2 fire ceapa verde,
- 400 gr sunca presata,,
- 250 gr cascaval,
- 100 gr telemea,
- 5 linguri faina,
- 2 linguri pesmet,
- 6 oua,
- 7 linguri smantana,
- sare,piper,
- 1conserva ciuperci felii,
- 100 gr masline
Mod de preparare
Punem la scurs ciupercile.
Taiem ceapa verde rondele.
Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.
Taiem cubulete sunca presata.
Scoatem samburii de la masline.
Radem telemeaua si cascavalul.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul,maslinele si ceapa verde,sunca presata.Omogenizam bine.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor 60-70minute,pana se rumeneste frumos.
Taiem ceapa verde rondele.
Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.
Taiem cubulete sunca presata.
Scoatem samburii de la masline.
Radem telemeaua si cascavalul.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul,maslinele si ceapa verde,sunca presata.Omogenizam bine.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor 60-70minute,pana se rumeneste frumos.
Frumos si gustos.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
Maria,multumesc....te pup
RăspundețiȘtergere