Taiem ceapa rondele. Ardeiul il curatam si il taiem cubulete. Curatam morcovii si ii taiem marunt. Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete. Pieptul de pui il taiem bucati mai mici. Jumatate din ciuperci le curatam si le taiem marunt. Punem legumele si carnea in putin ulei(fara cartofi) si calim cateva minute, apoi adaugam apa si restul de ciuperci curatate si taiate felii, cartofii,condimentam si lasam pe foc cu capacul pus, 20minute. Adaugam si rosiile in bulion si mai lasam 10minute. Completam cu borsul fiert in prealabil, mai condimentam daca trebuie si punem si taiteii, mai lasam vreo 2-3minute, oprim focul si presaram
leustean si
patrunjel si punem capacul cateva minute.
Servim cu smantana.
votat. Vot 14. Bafta la concurs. Particip si eu, daca iti plac retele mele sunt ptajitura negresa si aripioare picante
RăspundețiȘtergeremultumesc,te voi vota si eu
RăspundețiȘtergere