Ingrediente
- 2kg cartofi,
- 3cabanosi,
- 1carnat taranesc,
- 3cremvursti piept de pui,
- 200gr telemea de vaca,
- 50gr cascaval,
- 3oua fierte tari,
- 2oua crude,
- sare,
- unt,
- lapte,
- 3linguri smantana
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii taiem cubulete,ii punem la fiert in apa cu sare,20minute.Aruncam apa si ii facem piure mixand cu sare,lapte si unt.
Taiem carnatii si cremvurstii rondele.Radem telemeaua si cascavalul,fiecare separat.Ouale fierte le taiem rondele sau le sfaramam cu furculita.
Ungem un vas termorezistent cu unt si il tapetam cu pesmet,apoi punem in el un rand de piure de cartofi,altul de carnati taranesti rondele,branza rasa si apoi ou,din nou cartofi,cabanos,branza,ou,si iar carofi,cremvursti,branza si ou,terminand apoi cu un strat de piure de cartofi.Presaram cascavalul ras deasupra.Punem cateva cubulete de unt deasupra.Se orneaza cu o rosie,dupa gust.
Batem cele doua oua crude cu sare in care punem 50ml lapte si smantana si turnam deasupra compozitiei.Dam la cuptor 60minute,pana se rumeneste frumos .
Se serveste calda,cu salata
Taiem carnatii si cremvurstii rondele.Radem telemeaua si cascavalul,fiecare separat.Ouale fierte le taiem rondele sau le sfaramam cu furculita.
Ungem un vas termorezistent cu unt si il tapetam cu pesmet,apoi punem in el un rand de piure de cartofi,altul de carnati taranesti rondele,branza rasa si apoi ou,din nou cartofi,cabanos,branza,ou,si iar carofi,cremvursti,branza si ou,terminand apoi cu un strat de piure de cartofi.Presaram cascavalul ras deasupra.Punem cateva cubulete de unt deasupra.Se orneaza cu o rosie,dupa gust.
Batem cele doua oua crude cu sare in care punem 50ml lapte si smantana si turnam deasupra compozitiei.Dam la cuptor 60minute,pana se rumeneste frumos .
Se serveste calda,cu salata
premii de toamna te asteapta la mine pe blog, pupici:*
RăspundețiȘtergeremultumesc,Dana
RăspundețiȘtergereMi-ai dat o idee cu aceasta musaca...........nu am mai facut demult.
RăspundețiȘtergereO seara buna!
Mariaaaaaa,astept rezultatele ....te pup....
RăspundețiȘtergereAm trecut in vizita sa vad ce-ai mai pregatit! Arata minunat musacaua, super! Zi usoara!
RăspundețiȘtergereTavi,multumesc de vizita...am gatit mai multe dar nu am ajuns sa le pun pe blogul de aici,doar pe bucataras.ro
RăspundețiȘtergere:)))), ma abonez de pe-acum la viitoarea transa de pulpe in sos bechamel. ca sa nu zici ca nu ti-am zis.
RăspundețiȘtergereha ha....Tavi....te astept
RăspundețiȘtergere