- 4-5 vinete mai mari
- 5 rosii mari
- 1ardei rosu
- 1ardei galben
- 3 fire ceapa verde
- 1 catel usturoi
- 5 linguri smantana
- , marar,patrunjel
- 2 oua
- 50 gr casacaval ras,busuioc
- ,sare,piper vegeta
Mod de preparare
Speli vinetele bine si tai coaja fasii,nu in intregime,tai rondele mai groase,le sarezi si le pui la surs pe o sita,30minute.
Tai coaja rosiilor cu un cutit special de legume,apoi tai rosiile rondele mai groase.
Cureti ardeii si ii tai cubulete.Ceapa verde o tai rondele.Cureti usturoiul si il toci marunt.Pui tot intr-o tigaie si calesti cateva minute.
Vinetele bine scurse le calesti intr-o tigaie cu ulei,pe ambele parti.
Ungi o forma termorezistenta cu unt in care asezi intercalat vinetele si rosiile,pui deasupra umplutura de ceapa,sarezi,piperezi,presari marar,patrunjel si busuioc.
Intr-un bol bati bine ouale cu un praf de sare si piper,adaugi smantana si omogenizezi bine si pui deasupra vinetelor si rosiilor.Dai la cuptor 30minute,scoti si presari cascavalul si mai bagi in cuptor inca 20minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.
Tai coaja rosiilor cu un cutit special de legume,apoi tai rosiile rondele mai groase.
Cureti ardeii si ii tai cubulete.Ceapa verde o tai rondele.Cureti usturoiul si il toci marunt.Pui tot intr-o tigaie si calesti cateva minute.
Vinetele bine scurse le calesti intr-o tigaie cu ulei,pe ambele parti.
Ungi o forma termorezistenta cu unt in care asezi intercalat vinetele si rosiile,pui deasupra umplutura de ceapa,sarezi,piperezi,presari marar,patrunjel si busuioc.
Intr-un bol bati bine ouale cu un praf de sare si piper,adaugi smantana si omogenizezi bine si pui deasupra vinetelor si rosiilor.Dai la cuptor 30minute,scoti si presari cascavalul si mai bagi in cuptor inca 20minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu