- 800gr foietaj
- 6felii pastrama,sau sunca presata,sau jambon
- 1ardei rosu
- 1/2conserva ciuperci
- 1 ou
- 50gr telemea
- 50gr cascaval
- parmezan
- piper
- ketchup
- 3linguri smantana
Mod de preparare
Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei.
Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul.
Intindem aluatul de foietaj si intindem pe el smantana amestecata cu ketchup-ul,apoi presaram piper.Adaugam pastrama,ciupercile,telemeaua,cascavalul si ardeiul.Rulam foietajul si dam la congelator 20minute sa se intareasca putin si sa il putem taia felii de vreun centimetru.Punem pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina peste care am pus o hartie de copt.Cu un ou batut ungem fiecare bucatica,apoi presaram parmezan.
Dam la cuptor 20-25minute.Se servesc calde.
vineri, 15 octombrie 2010
PIZZA IN FOIETAJ
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu