din vara vreau sa il tot fac si de abia acum am ajuns sa-l fac :))),este delicios atat cald,cat si rece,completeaza foarte bine un platou de aperitive....
Ingrediente
- 1ardei capia galben,
- 1ardei capia rosu,
- 2fire ceapa verde,
- 200gr muschi tiganesc(sau sunca presata,muschi file,jambon),
- 250gr cascaval,
- 100gr telemea,
- 3linguri faina,
- 1lingura pesmet,
- 4oua,
- 4linguri smantana,
- sare,piper,
- 1conserva ciuperci felii
- Portii: 0
- Timp de preparare: sub 90min
Mod de preparare
Punem la scurs ciupercile.
Taiem ceapa verde rondele.
Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.
Taiem cubulete muschiul tiganesc.
Radem telemeaua si cascavalul.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.
Taiem ceapa verde rondele.
Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.
Taiem cubulete muschiul tiganesc.
Radem telemeaua si cascavalul.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu