tot un tort facut pt ziua nepotelului meu,Razvan...
Ingrediente
- 1blat tort din comert,
- CREMA1:
- 200gr ciocolata alba,
- 40gr zahar pudra,
- 200gr unt,
- cateva picaturi esenta de vanilie,
- CREMA2:
- 1crema ole vanilie de la dr Oetker,
- 8linguri frisca batuta,
- 200ml lapte,
- DECOR:
- 300gr frisca,
- colorant alimentar
Mod de preparare
CREMA1:
Freci spuma untul lasat la temperatura camerei in prealabil,cu zaharul pudra si incorporezi in el ciocolata topita in prealabil,turnand cate putin din ea(racita).La sfarsit punem esenta de vanilie.
CREMA2:Punem intr-un bol frisca,laptele si crema de vanilie si batem pana se intareste.
ASAMBLARE:
Punem pe un platou prima parte de blat,ungem cu crema1,punem a doua parte,ungem cu crema2 si ultima parte o acoperim cu frisca batuta,din care lasam putin si amestecam cu colorant si decoram tortul.
Lasam cateva ore la rece.
Freci spuma untul lasat la temperatura camerei in prealabil,cu zaharul pudra si incorporezi in el ciocolata topita in prealabil,turnand cate putin din ea(racita).La sfarsit punem esenta de vanilie.
CREMA2:Punem intr-un bol frisca,laptele si crema de vanilie si batem pana se intareste.
ASAMBLARE:
Punem pe un platou prima parte de blat,ungem cu crema1,punem a doua parte,ungem cu crema2 si ultima parte o acoperim cu frisca batuta,din care lasam putin si amestecam cu colorant si decoram tortul.
Lasam cateva ore la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu