un gust nemaipomenit,mai ales datorita mierii.....sa mananci si sa nu te mai opresti...
Ingrediente
- 1,4 kg pulpe inferioare,
- 1 kg cartofi foarte mici,
- 500 gr rosii cherry,
- 1 plic condiment pui,
- 2 linguri otet balsamic,
- 1catel usturoi,
- 3 linguri ketchup,
- 2 lingurite miere,
- ulei masline,
- 2 lingurite sos de soia,
- 3 lingurite sos worcester,
- patrunjel,
- 250 gr supa de pui(zeama),
- 200 ml smantana
- Portii: 6
- Timp de preparare: peste 120minute
Mod de preparare
Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.
Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.
Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.
Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.
Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.
Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.
Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.
Interesant... cred ca am sa incerc si eu reteta asta friptura la cuptor
RăspundețiȘtergereFelis,pulpele astea sunt delicioase,merita facute
RăspundețiȘtergere