Ingrediente
1,5Kg cartofi,
4cabanosi,
3oua,
500gr branza telemea vaca,
200gr cascaval,
vegeta,
sare,
margarina
pesmet pt tapetat vasul,
smantana 2-3 lingurite
Mod de preparare reteta Cartofi gratinati la cuptor
Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in el un rand de cartofi.unul de cabanos apoi de branza si apoi inca unul de cartofi.La sfarsit se pune cascavalul ras,cateva cubulete de margarina si 2-3 lingurite de smantana.Se da la cuptor 20-30 min,pana se rumeneste compozitia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu