ingrediente
- 2bucati piept de pui,
- 2oua,
- sare,
- piper,
- pesmet,
- vegeta,
- un praf de usturoi,
- faina,
- 5-6 felii de sunca presata,
- 5-6 felii de cascaval taiat subtire
Mod de preparare reteta Cordon bleu
Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si
se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de
sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat
ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa
gust.In farfurii separate se pun faina si pesmetul.Carnea se trece pe
rand prin faina,ou,pesmet si din ou si se pune in ulei incins cateva
minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.Se scoate si se pune pe
un servetel ca sa absoarba din ulei/Se serveste cald
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu