duminică, 4 aprilie 2010
Tortulet din piscot
Ingrediente
1pachet piscoturi,
1conserva mandarine,
1conserva ananas.
700gr frisca
Portii: 8
Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta Tortulet din piscot
Intr-un castron adanc [de salate] se pune o folie de prospetime, se tapeteaza cu piscoturi, care se insiropeaza cu zeama din compot [de mandarine e mai aromat].
Se scurg fructele din compoturi si se taie marunt.
Se bate frisca 5oogr,si se amesteca cu fructele bine scurse.
Se pastreza 4 rondele de ananas pt ornat si se pune peste piscoturi.Se lasa la rece cateva ore.Apoi se rastoarna pe un platou,dandu-se folia la o parte.Se mixeaza restul de frisca si se orneaza tortul, apoi se pun rondelele de ananas
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu