Ingrediente
- 300gr cascaval,
- 100gr telemea,
- 2cremvursti,
- 4felii salam uscat,
- 4oua,
- 100gr smantana,
- sare,
- piper
- vegeta MOD DE PREPARARE
Se rade cascavalul,separat se rade si telemeaua.Se unge un vas mic termorezistent cu unt.Cacavalul ras se imparte in trei parti,prima parte se pune in vas,se adauga cremvurstii taiati feliute,apoi branza rasa,se pune salamul feliat,din nou o parte de cascaval peste care se sparg ouale cu grija sa nu se desfaca.Smantana se freaca cu putina sare si piper si se pune cu lingura printre oua.La sfarsit se adauga cascavalul ramas si se da la cuptor.Dupa 20minute se scoate si se presara putin parmezan si se mai da la cuptor 10-15minute.Se serveste cald.Este un deliciu alaturi de salata verde sau rosii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu