sâmbătă, 6 octombrie 2012

CARTOFI TARANESTI LA CUPTOR

Ingrediente

  • 2kg cartofi
  • 200gr kaizer
  • sare
  • piper
  • condimente  pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
  • 200gr branza rasa
  • 150gr cascaval ras
  • 4oua
  • 150gr smantana
  • patrunjel tocat
  • unt
  • lapte

Mod de preparare reteta Cartofi taranesti la cuptor

Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare,15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.Scurgem apa si ii lasam intr-o sita.
Kaizerul il taiem felii subtiri.
Ungem o tava cu unt si punem cartofii,condimentam cu condimentul pentru cartofi,punem deasupra feliile de kaizer.
Batem ouale cu sare si9 piper,adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava,apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.
Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50minute,pana se rumeneste frumos compozitia.








S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI: