Cu aceasta reteta raspund la PROVOCAREA LUNII IANUARIE gazduita de Adina(Mitinita) DULCE ROMANIE
Ingrediente
- 12pulpe de pui inferioare
- 250ml suc de portocale
- 1lingura miere
- sare
- piper
- condiment pentru pui
- 2clementine
- 1fir de praz mai mare
- usturoi(2-3catei)
- Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare reteta PULPE DE PUI CU CLEMENTINE IN SOS DE PORTOCALE
Incalzim intr-o craticioara 250ml suc de portocale,in care topim o lingura de miere si adaugam condimentul de pui,sare si piper dupa gust.
Punem pulpele intr-un vas termorezistent si rasturnam sosul peste ele.
Spalam cu apa fierbinte clementinele, le taiem felii si le punem in tava.
Taiem rondele prazul si il adaugam in tava.
Usturoiul il curatam si il tocam marunt si il punem deasupra.
Dam la cuptor(eu mi-am cumparat un cuptor electric si le-am pus in el,45minute la 230grade...au iesit nemaipomenit de moi).Lasam pana se rumenesc frumos pulpele.Servim cu piure de cartofi si salata.
Ai de mine ce aromate tre sa fie! Foarte imbietor arata! Pup
RăspundețiȘtergereCorina....ce aroma au,nu stiu :)))...eu sunt atat de racita ca am ramas fara gust si fara miros :((...dar sotului meu i-au placut...si eu am mancat,dar habar nu am ce :))
RăspundețiȘtergereAsi da o fuga pana la tine sa servim impreuna pranzul.
RăspundețiȘtergereEhehee...ce vise...mi-ar placea sa te am la masa...te pup
RăspundețiȘtergereUn premiu te asteapta la mine pe blog!!! Pupici!!!
RăspundețiȘtergereUn premiu te asteapta la mine pe blog ,pup Ela draga!!
RăspundețiȘtergere