joi, 8 iulie 2010

Pui cu sos de soia si orez

Ingrediente

  • 2bucati piept de pui
  • 3linguri ulei de masline
  • 8lingurite sos de soia
  • sare,piper,vegeta
  • 2linguri boia dulce
  • 200gr orez
  • 1punga mix legume congelate
  • 1lingurita condiment de pui
  • 2cepe verzi

Mod de preparare reteta Pui cu sos de soia si orez

Se spala carnea de pui si se taie cubulete,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute.
Se curata ceapa si se taie rondele partea verde si solzisori cea alba si se caleste in uleiul de masline.Se adauga carnea taiata si se caleste la foc mediu pana se albeste carnea.Se toarna apa cat sa acopere carnea si sa fiarba inabusit.se adauga sosul de soia,se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,vegeta si se lasa pa foc pana a fiert carnea.Spre sfarsit,se adauga o lingura de boia.Separat se fierbe orezul in apa cu sare 15minute,apoi se adauga legumele si se mai fierbe 15minute,se condimenteaza dupa gust cu sar si piper si se amesteca din cand in cand.
Se servesc impreuna orezul cu legume si carnea in sos de soia