sâmbătă, 12 martie 2011

CIORBA DE FASOLE GALBENA (de post)



Ingrediente

3fire ceapa verde,
2cartofi,
2morcovi,
1ardei gras,
1borcan fasole galbena,
1cutie rosii cuburi in bulion,
marar,
leustean,
piper,sare,
bors sau zeama de vraza sau de lamaie
  •   Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare

Ceapa o taiem rondele.Morcovii ii curatam si ii taiem cubulete.Cartofii ii curatam si ii taiem si pe ei cubulete.Ardeiul il taiem cubulete.
Calim in putin ulei morcovii,ardeiul si ceapa,3minute,apoi completam cu apa si lasam sa fiarba 15minute,apoi adaugam fasolea,cartofii si rosiile in bulion,sare,piper,condimente dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie fasolea,mai condimentam daca trebuie.Spre sfarsit adaugam borsul fiert in prealabil.Oprim focul si presaram patrunjel si marar.

Reteta in imagini