sâmbătă, 12 martie 2011

LEGUME CU CARNE LA WOK

din nou o mancare la tigaia wok....rapida si buna... 

Ingrediente

  • 1ceapa,
  • 2morcovi,
  • 1ardei gras,
  • 1piept de pui,
  • 4linguri de orez,
  • 500gr cartofi,
  • 3pahare de apa,
  • sare,
  • piper,
  • verdeturi italiene,
  • 150ml bulion de casa

  • Timp de preparare: sub 30minute

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem cubulete carnea de pui.Morcovii ii curatam si ii taiem cubulete.Ardeiul il facem marunt.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa,morcovii si ardeiul le punem la calit cateva minute in putin ulei,in tigaia wok.Adaugam pieptul de pui si mai lasam cateva minute,amestecand din cand in cand.Punem cartofii,orezul si apa,condimentam dupa gust si mai lasam pe foc pana a fiert bine carnea,amestecand mereu,sa nu se prinda de tigaie.Daca trebuie mai completam cu putina apa,din cand in cand.Spre sfarsit adaugam bulionul si mai condimentam daca trebuie.

Reteta in imagini

4 comentarii:

  1. UN PREMIU TE ASTEAPTA LA MINE PE BLOG!

    RăspundețiȘtergere
  2. o portie asa generoasa sigur mai ai si pentru prietena ta................pupppppppppp

    RăspundețiȘtergere
  3. Te astept cu drag sa participi la provocarea Dulce Romanie,a lunii Aprilie.
    http://bucatepealese.blogspot.com/2011/04/dulce-romanie.html

    O zi placuta !

    RăspundețiȘtergere