Ingrediente
- 500 gr ciuperci proaspete
- 3 fire ceapa verde
- 3 linguri orez
- 1 conserva rosii bucati in bulion
- taitei subtiri
- ardei,morcovi,brocolli,vanata,conopida(in proportii variabile,eu am avut gata congelate cam 400gr)
- sare,piper
- vegeta de legume
- bors de legume
- patrunjel
- leustean
Mod de preparare reteta Ciorba de ciuperci (2)
Curatam legumele si le taiem cubulete. Jumatate din ciuperci le curatam si le taiem marunt, restul le taiem rondele.Punem legumele(fara ciupercile rondele) in putin ulei si le calim cateva minute, apoi adaugam apa si ciupercile rondele, orezul, sare,piper vegeta, acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit 30 minute. Adaugam rosiile taiate si mai lasam pe foc pana se inmoaie bine legumele, adaugam borsul prefiert, mai potrivim de gust daca trebuie si cu 3 minute inainte sa oprim focul punem taiteii. Oprim focul, presaram patrunjel si leustean si acoperim cu un capac cateva minute. Servim cu smantana.
Este o nebunie de ciorba Ela!!Un Martie minunat iti doresc!!!
RăspundețiȘtergereMona,chiar e tare buna ciorba(daca imi place mie....)....o primavara frumoasa sa ai
RăspundețiȘtergereDar pe mine ai uitat sa ma chemi?Ai uitta ca pritena ta e tare "CIUPERCOSA"................hahaha pup Ela scumpa
RăspundețiȘtergereei,cum sa uit??? ti-am trimis cu pescarusul :)))
RăspundețiȘtergere