miercuri, 21 martie 2012

PIEPT DE PUI CU CASCAVAL SI CIUPERCI

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare reteta Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie
Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.
Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.
Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.
Servim cald cu piure de cartofi.