Ingrediente
- Timp de preparare: sub 120 minute
Mod de preparare reteta Chec aperitiv
Ciupercile le punem la scurs intr-o sita.Ardeii si ceapa le curatam si le taiem bucati mici.
Sunculita o taiem cubulete.
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare si piper pana se intarescd,apoi adaugam galbenusurile.Adaugam smantana,cascavalul si telemeaua si amestecam bin,apoi completam cu faina si pesmet..Punem si ardeii,ciupercile,ceapa verde si sunculita,condimentam dupa gust si omogenizam bine totul.
Punem intr-o forma de copt o hartie de copt unsa cu ulei jumatate din compozitie peste care punem ouale intregii fierte.Turnam deasupra restul compozitiei si nivelam.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos checul.
Servim atat cald cat si rece.Lasam sa se raceasca bine daca vrem sa se poata taia frumos.
Minunat arata, as veni si eu la o felie!! Un an nou minunat iti doresc!
RăspundețiȘtergerePaula,multumesc la fel
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata si sigur este delicios.
RăspundețiȘtergerechiar delicios a fost
Ștergere