nu
mai facusem de multa vreme un chec din acesta....este bun cald dar si
rece si merge pentru pus la pachet la lucru...se face simplu si rapid
Ingrediente
- 6oua
- 250gr faina
- 50gr sunca presata taiata marunt
- 150gr telemea rasa
- 100gr cascaval ras
- 30gr parmezan
- 70gr masline fara samburi taiate marunt
- 200ml lapte
- 1plic praf de copt
- 1ardei gras rosu mic
- 1ardei gras galben mai mic
- sare dupa gust
- piper
Mod de preparare reteta Chec aperitiv
Punem intr-un castron ouale cu sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam treptat cascavalul,branza si parmezanul si amesecam continuu.Punem sunca si maslinele,apoi ardeii taiati bucati mici.Tapetam o tava de copt cu hartie de copt si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 45-60minute,pana se rumeneste frumos checul.Verificam cu scobitoarea daca este copt in interior.Lasam sa se raceasca si scoatem din tava .Se taie usor si frumos cand este complet rece.
Ce aratos!
RăspundețiȘtergereArata minunat,presupun ca e tare delicios ;-)
RăspundețiȘtergereImi plac checurile aperitiv asa ca o sa servesc 1-2 felii ;)
RăspundețiȘtergereCe bine arata!! Servesc si eu :)
RăspundețiȘtergerecate o felie pentru fiecare,atunci...
RăspundețiȘtergere