joi, 14 aprilie 2011

CIORBA DE DRAGAVEI (2)

scuze pt calitatea pozelor,aparatul meu a inceput sa imi faca figuri 

Ingrediente

  • 2moecovi,
  • 4fire ceapa verde,
  • 2rosii,
  • 2cartofi,
  • 4linguri orez,
  • 1cutie rosii
  • cuburi in bulion,
  • 2ardei grasi,
  • 300gr dragavei,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de legume,
  • patrunjel,
  • marar,
  • leustean,
  • 100gr mazare verde,
  • 1pastarnac
  • 150ml bulion,
  • bors
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 min

Mod de preparare

Curatam morcovii,pastarnacul si ardeiul gras si ii taiem marunt.Ceapa o taiem rondele.Punem legumele in putin ulei si calim la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta de legume.Adaugam apa,cartofii taiati marunt si cand incepe apa sa fiarba punem orezul si mazarea si lasam pe foc 15minute.Adaugam rosiile in bulion,sucul de rosii,rosiile decojite si tocate marunt si mai lasam 10minute.
Taiem fasii frunzele de dragavei si le punem in ciorba si mai lasam pe foc 10minute,condimentam daca mai este cazul.Spre sfarsit adaugam borsul.Oprim focul si presaram deasupra leustean,marar,patrunjel si acoperim cu un capac pentru a se intrepatrunde gustul de la leustean,patrunjel si marar.Servim cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu