marți, 20 decembrie 2011
BUDINCA FINA DE MACAROANE CU BRANZA FAGARAS
Ingrediente
400gr paste spirale
3cutii branza Fagaras cu smantana
4oua
150gr cascaval
150gr telemea de vaca
150gr telemea de oaie
sare
piper
nucsoara
unt
pesmet
Mod de preparare reteta Budinca fina de macaroane cu branza Fagaras
Punem apa cu sare intr-o oala si lasam apa sa fiarba,adaugam pastele si le lasam pe foc cat timp scrie pe punga de paste.Le scoatem si le punem la scurs intr-o sita.
Radem telemeaua si branza fiecare separat.
Separam albusurile de galbenusuri la oua.Batem albusurile cu sare,piper si nucsoara dupa gust,adaugam galbenusurile,branza Fagaras,telemeaua si cascavalul ras(lasam putin cascaval pentru decor),apoi macaroanele si omogenizam bine,cu grija.
Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet(eu am uitat sa pun pesmetul caci ma tinea sotul de vorba si cand mi-am dat seama deja era prea tarziu :((),apoi rasturnam compozitia si dam la cuptor circa o ora.Cu vreo 15minute inainte sa fie gata presaram deasupra cascaval(eu am avut cascaval de Real care nu a vrut sa se mai topeasca :((( ) .Cu toate necazurile,a fost un deliciu.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte mult imi place, dar n-am mai facut demult! :) Pup Ela draga!
RăspundețiȘtergerete pup si eu,Corina
RăspundețiȘtergereCraciun fericit alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite si tie,chiar la tine ma gandeam cand am intrat pe blog...
RăspundețiȘtergere