reteta am gasit-o in revista Click
ngrediente
- 6 oua
- 200 gr zahar pudra
- 500 gr branza dulce de vaci
- 250 gr unt(lasat la temperatura camerei cateva ore bune,sa fie moale)
- 1 plic zahar vanilat
- 250 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 20 gr cacaoa neagra
- zahar pudra pt decor
- un praf de sare
Mod de preparare reteta Chec guguluf marmorat cu branza
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugam treptat 1/3 din zaharul pudra si se bate pana se topeste zaharul.
Mixam untul moale cu zaharul ramas si zaharul vanilat.Adaugam galbenusurile si mixam.Se pune branza,amestecan continuu.
Incorporam in compozitia de galbenusuri faina cernuta amestecata cu praful de copt si la final adaugam albusurile batute spuma.
Ungem forma de guguluf cu unt si tapetam cu faina si turnam 2/3din aluat in forma.In restul de aluat punem cacaoa si omogenizam bine.Punem peste aluatul alb si intindem putin cu lingura.Se introduce la cuptorul preincalzit la 160grade,pentru aproximativ 45minute,la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Se lasa sa se raceasca in forma 15minute,se desprinde usor de pe margini si se rastoarna pe un platou.Lasam sa se raceasca bine si apoi pudram cu zahar.
Mixam untul moale cu zaharul ramas si zaharul vanilat.Adaugam galbenusurile si mixam.Se pune branza,amestecan continuu.
Incorporam in compozitia de galbenusuri faina cernuta amestecata cu praful de copt si la final adaugam albusurile batute spuma.
Ungem forma de guguluf cu unt si tapetam cu faina si turnam 2/3din aluat in forma.In restul de aluat punem cacaoa si omogenizam bine.Punem peste aluatul alb si intindem putin cu lingura.Se introduce la cuptorul preincalzit la 160grade,pentru aproximativ 45minute,la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Se lasa sa se raceasca in forma 15minute,se desprinde usor de pe margini si se rastoarna pe un platou.Lasam sa se raceasca bine si apoi pudram cu zahar.
S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI:
guguluf aperitiv
tare bine arata, si e grozav de bun! Pup
RăspundețiȘtergerePaula,multumesc
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere