vineri, 23 noiembrie 2012

MAZARE CU PIEPT DE PUI


Ingrediente

  • 700 gr mazare
  • 2 morcovi mai mici
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • marar
  • boia dulce

Mod de preparare reteta Mazare cu piept de pui

Curatam ceapa si o taiem marunt.Curatam si morcovii si ii taiem rondele sau bucati mai mici.Pieptul de pui il taiem bucati mai mari.
Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu putin ulei si lasam pe foc cateva minute.Adaugam carnea,completam cu apa,condimentam cu sare,piper,vegeta si lasam sa dea cateva clocote.Adaugam si mazarea(eu am avut proaspata,am facut in vara mancarea asta :))).Lasam pe foc pana se inmoaie bine mazarea si carnea.Spre sfarsit adaugam boia dupa gust si mai condimentam daca trebuie.Oprim focul si presaram marar deasupra.