prezentarea nu este grozava,dar gustul......nemaipomenit
Ingrediente
- 700 gr piept de pui dezosat
- 1ceapa
- 2 morcovi potriviti
- 1 pastarnac potrivit
- unt
- ulei
- 700 gr supa de pui
- 50 gr faina
- 150 ml lapte
- 15 0gr smantana
- sare
- piper
- patrunjel tocat
Mod de preparare reteta Ciulama de pui
Taiem pieptul de pui bucati mai mici si il punem int-o craticioara cu putin ulei si lasam cateva minute la foc mare,amestecand.Cand s-a rumenit putin carnea adaugam ceapa,pastarnacul,morcovul(toate curatate) si supa.Se lasa pe foc cam 25minute,pana se inmoaie carnea.Separat,dizolvam faina in laptele rece,omogenizam bine cu un tel,apoi adaugam smantana si amestecam bine.
Scoatem legumele si turnam zeama ramasa peste compozitia de mai sus su punem pe foc.Cand incepe sa fiarba si am omogenizat bine sosul,adaugam carnea si mai lasam pe foc cateva minute.Punem deasupra patrunjel si unt,dupa ce am oprit focul.
Servim cu piure de cartofi,cartofi natur sau mamaliga.
Imi place tare mult aceasta mancarica.
RăspundețiȘtergerePup si toate cele bune ,Eluca!
Maria,multumesc de vizita,te pup cu drag
RăspundețiȘtergere