marți, 27 noiembrie 2012

COTLET DE PORC CU CIUPERCI








atat de gustos.... 

Ingrediente

  • 400gr cotlet de porc fara os
  • 500gr ciuperci proaspete
  • 2fire ceapa
  • 2foi dafin
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1lingurita faina
  • 2linguri smantana
  • unt
  • 3catei de usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare reteta Cotlet de porc cu ciuperci

Spalam cotletele,le lasam la scurs apoi le saram si le piperam.Lasam cateva minute.
Spalam bine ciupercile si le taiem felii mai groase.
Ceapa verde o taiem rondele.
Intr-o craticioara punem ceapa verde la calit in putin unt topit.Adaugam ciupercile si apa cat sa le acopere si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,adaugand sare,piper si vegeta.Completam cu apa daca scade prea mult.Adaugam faina amestecata cu smantana si usturoiul tocat si amestecam bine.Oprim focul.
Separat,intr-o tigaie mai mare punem putin unt la topit in care prajim cotletele.Cand sunt putin rumenite adaugam ciupercile si amestecam usor.Mai lasam cateva minute.Presaram deasupra patrunjel tocat.
Servim cu piure de cartofi,orez sau mamaliga.