pranzul
a trecut dar sunt perfecti atat pentru pranz cat si pentru cina,alaturi
de un gratar si o salata sau niste muraturi...au un gust
nemaipomenit....
Ingrediente
- 1,5-2 kg cartofi noi
- 250 gr cascaval
- 3 linguri parmezan ras
- sare
- condimente pentru cartofi
- legume deshidratate
- putin rozmarin uscat
- cateva cubulete de unt
Mod de preparare reteta Cartofi noi cu cascaval la cuptor
Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si legume deshidratate, timp de 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa, la foc mic. Ii scoatem intr-o sita si ii lasam la scurs.Radem cascavalul pe razatoarea mare.
Ungem un vas termorezistent cu unt si punem jumatate din cartofi, presaram cu condimente pentru cartofi si putin rozmarin uscat, apoi punem parmezan si putin cascaval. Continuam cu cartofi, condimente, parmezan si cascaval. Deasupra punem din loc in loc unt si dam la cuptor pana se rumeneste frumos cascavalul (cam o ora dureaza in vasele de ceramica,in cele obisnuite mai putin).
Servim cald.
Ce mancarica buna!!
RăspundețiȘtergere