duminică, 2 ianuarie 2011

FRIPTURA DE PUI RAPIDA



o friptura buna,care se faca fara prea multa bataie de cap 

Ingrediente

  • 4pulpe intregi de pui,
  • condimente pt pui,
  • 150gr apa,
  • 150gr vin alb,
  • usturoi,
  • ulei
  • Portii: 2Portii: 2
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 90 minute

Mod de preparare

Se spala pulpele si se sterg cu un servetel de hartie.Se ung cu ulei si se presara pe ele condimente  pentru pui.Se pun intr-o tava,se mai adauga putin ulei si apa si se da la cuptor 15minute,apoi se adauga vinul si se presara putin usturoi tocat deasupra pulpelor si se mai lasa la cuptor 45-55minute pana se rumenesc frumos pulpele,intorcandu-le din cand in cand si stropindu-le cu zeama din tava.
Se servesc cu piure de cartofi sau orez si cu muraturi