duminică, 13 noiembrie 2011

PIEPT DE PUI CU CASCAVAL SI CIUPERCI




1piept de pui
2felii cascaval
ciuperci
2oua
ardei gras(o felie)
sare
piper
vegeta
faina
pesmet


Mod de preparare reteta Piept de pui cu cascaval si ciuperci

Taiem in doua pieptul de pui.Crestam cu cutitul fiecare bucata,facem un buzunarel.

Taiem marunt ciupercile si ardeiul si le amestecam cu un ou si condimentam cu sare si piper dupa gust.Punem cu o lingurita din compozitia de ardei cu ciuperci pe cate o felie de cascaval,indoim felia de cascaval si o introducem in buzunarul facut in pieptul de pui si impachetam.

Batem un ou cu sare,piper si vegeta.Trecem pieptul de pui prin ou,faina,din nou ou si apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins,la foc mic,intorcand pe ambele parti pana se rumeneste frumos.









Un comentariu: