vineri, 4 noiembrie 2011

GULAS DE PUI CU CIUPERCI


Ingrediente

600 gr piept pui
1 conserva ciuperci felii
1 fir praz
usturoi dupa gust
sare
piper
ierburi italiene
300 ml smantana
200 gr pasta de rosii de casa
3 linguri ketchup
20 gr unt
1 lingura faina


Mod de preparare reteta Gulas de pui cu ciuperci

Taiem carnea cubulete si o condimentam cu usturoi pisat,verdeturi italiene,sare,piper.

Punem ciupercile la scurs intr-o sita.

Taiem prazul rondele si il calim cateva minute in ulei,apoi adaugam carnea si lasam la foc iute cateva minute,amestecand din cand in cand.Adaugam ciupercile si mai lasam pe foc cateva minute,amestecand.Adaugam smantana si amestecam bine.

Amestecam untul cu faina,pasta de rosii si le punem in sos si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea.La sfarsit adaugam ketchup-ul si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi sau mamaliga.