vineri, 18 noiembrie 2011

SUFLEU DE BROCCOLLI CU CHIFTELE



Ingrediente

400 gr broccoli congelat
400 gr cartofi
2 morcovi
100 gr ciuperci din conserva
sare
piper
cateva rosii cherry
400 gr carne tocata
3 oua
2 linguri pesmet
200 ml smantana
150 gr cascaval
1 ardei capia


Mod de preparare reteta Sufleu de broccoli cu chiftele

Curatam cartofii,ii taiem felii si ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata ii scoatem si ii punem la scurs.

Taiem morcovii rondele si ii punem la fiert in apa cu sare 10minute,apoi adaugam si buchetelele de broccoli si mai lasam pe foc 3minute.Soatem,trecem printr-un jet de apa rece si punem la scurs.

Taiem ardeiul fasii.Spalam bine rosiile.

Amestecam carnea tocata cu pesmet,un ou,sare si piper si formam bilute pe care le prajim in ulei incins,nu foarte mult,apoi le scoatem.

Ungem o forma termorezistenta cu unt in care punem in straturi cartofii,saram si condimentam cu putina vegeta, punem ardeiul,morcovii,ciupercile,buchetelele de broccoli,chiftelele si rosiile,condimentam.

Batem doua oua cu sare si piper,adaugam smantana si cascavalul ras si omogenizam.



S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI:
SUFLEU DE OREZ CU PIERSICI

SUFLEU DE CARTOFI CU PIEPT DE PUI