Ingrediente
- 2kg cartofi
- 200gr kaizer
- sare
- piper
- condimente pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
- 200gr branza rasa
- 150gr cascaval ras
- 4oua
- 150gr smantana
- patrunjel tocat
- unt
- lapte
Mod de preparare reteta Cartofi taranesti la cuptor
Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare,15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.Scurgem apa si ii lasam intr-o sita.Kaizerul il taiem felii subtiri.
Ungem o tava cu unt si punem cartofii,condimentam cu condimentul pentru cartofi,punem deasupra feliile de kaizer.
Batem ouale cu sare si9 piper,adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava,apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.
Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50minute,pana se rumeneste frumos compozitia.
S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI:
La ce bunaciuni de ingrediente ai folosit cred ca au iesit grozav de buni.
RăspundețiȘtergerePup si seara minunata!
Maria,multumesc si te pup cu drag
RăspundețiȘtergereDupa cum arata, cred ca sutn grozav de gustosi!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Dia,te pup
RăspundețiȘtergeretare tare buni! pup
RăspundețiȘtergereAaa, am venit si eu la o portie de mancarica, mai ai si pentru mine, nu? Pup
RăspundețiȘtergereAlina,Paula,va pup si eu
RăspundețiȘtergereBuni cartofiorii....
RăspundețiȘtergerete lingi pe buze!:))
RăspundețiȘtergerecum ispiotesti tu omu Elutza scumpa'te tzuc dulce,
RăspundețiȘtergereNadina,imi este dor de tine...
RăspundețiȘtergere