Ingrediente
- 50 gr cappuccino praf
- 1 lingura cafea naturala macinata
- 2 oua
- 100 ml apa
- 100 gr zahar
- 1 plic praf de copt
- 200 gr faina
- 1 lingura cacaoa
- 50 ml ulei masline
- 150 gr crema mascarpone
- DECOR:
- 150 ml frisca lichida
- 150 gr mascarpone
- 5 linguri pireu de castane
- 1 plic zahar vanilat
- 2 lingurite cacaoa nesquik
Mod de preparare reteta Briose cu cafea,mascarpone si pireu de castane
Fierbem apa si o turnam peste cafea si cappuccino si lasam sa se raceasca.Batem ouale spuma cu zaharul apoi adaugam 150gr mascarpone si omogenizam.
Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si o incorporam in compozitia de mai sus,apoi adaugam uleiul si omogenizam totul foarte bine.Punem aluatul in hartie si tava de briose si dam la cuptor 20-25minute,pana este copt frumos.Scoatem si lasam sa se raceasca.
Mixam frisca cu zaharul vanilat,adaugam apoi crema mascarpone si pireul de castane si omogenizam bine.Punem crema intr-un pos si ornam briosele la care le taiem capacele deasupra.
Restul de compozitie care ne ramane o amestecam cu nesquik-ul si facem mot la briose.
Ce combinatie de arome!! Cred ca sunt sper bune!
RăspundețiȘtergere