ingrediente
- 1conopida potrivita de marime
- 1ceapa mica
- 6catei de usturoi(mai multi sau mai putini,dupa gust)
- 2oua fierte
- 1galbenus
- 3linguri smantana
- 80gr cascaval
- sare
- piper
- vegeta
- 1lingurita mustar
Mod de preparare reteta Salata de conopida
Punem intr-o oala apa cu sare la fiert.Rupem conopida buchetele,o
spalam si o punem in apa clocotita.Lasam pana se inmoaie,cam
15minute.Scoatem intr-o sita si lasam sa se scurga bine si sa se
raceasca.Apoi sfaram bine cu o furculita conopida.
Preparam maioneza din galbenusul crud,cel fiert pasat,mustar,sare si ulei,sa ne iese vreo 7linguri.
Ceapa o curatam si o dam pe razatoarea mica.Si cascavalul il radem pe aceiasi razatoare.Usturoiul il curatam si il pisam.
In maioneza adaugam pe rand smantana,albusul ramas de la ou si oul fiert dat pe razatoare,cascalul ras,ceapa si usturoiul si omogenizam bine.Adaugam si conopida si amestecam bine.Condimentam daca mai trebuie.
Preparam maioneza din galbenusul crud,cel fiert pasat,mustar,sare si ulei,sa ne iese vreo 7linguri.
Ceapa o curatam si o dam pe razatoarea mica.Si cascavalul il radem pe aceiasi razatoare.Usturoiul il curatam si il pisam.
In maioneza adaugam pe rand smantana,albusul ramas de la ou si oul fiert dat pe razatoare,cascalul ras,ceapa si usturoiul si omogenizam bine.Adaugam si conopida si amestecam bine.Condimentam daca mai trebuie.
interesanta salatica ta!
RăspundețiȘtergereAsta e una din salatele mele preferate. Imi place ca ai pus si cascaval, cred ca o face tare buna! Pup
RăspundețiȘtergerefetelor ideea a venit de la o reteta de pe bucataras.ro si a iesit tare buna
RăspundețiȘtergere