sâmbătă, 19 februarie 2011

PAPRICAS DE PUI CU PASTE

la ceaun,bineinteles :))) 

Ingrediente

  • 700 gr piept de pui dezosat,
  • 1/2 praz,
  • 2 linguri rase de boia dulce,
  • 4 linguri pline cu bulion de rosii de casa,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri  faina
  • 3 linguri ulei
  • verdeturi italiene,
  • 1cub concentrat de pui,
  • patrunjel,
  • 1/2ardei gras,
  • 1cartof,
  • 100gr paste,
  • 2rosii,
  • 1morcov

  •   Timp de preparare: sub 60min

Mod de preparare

Prazul il taiem rondele.Morcovul il curatam si il taiem cubulete.Ardeiul il taiem cubulete.Pieptul de pui dezosat il taiem bucati mai mici.
Intr-o oala punem putin ulei,legumele tocate si carnea si lasam pe foc 10minute,amestecand continuu.Adaugam apa,cat sa acopere compozitia din oala si cand incepe sa fiarba,punem cartoful taiat cubulete,boiaua,sare,piper,cubul de pui,verdeturile italiene,dupa gust.Acoperim si lasam pe foc 20minute.
Intre timp fierbem pastele,le trecem printr-un jet de apa rece.Bulionul il amestecam cu faina si putina apa.
Punem in oala si bulionul si pastele si mai lasam pe foc 10minute,amestecand.Condimentam daca mai trebuie si dupa ce oprim focul presaram patrunjel tocat.



Reteta in imagini