duminică, 27 februarie 2011

SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA



delicios si bun pentru cei la dieta 

Ingrediente

  • 500 gr somon,
  • 200 gr perle de branza,
  • 6 cartofi mai mici,
  • condiment pt peste,
  • 1lamaie,
  • piper,
  • patrunjel,
  • 2 linguri almette cu verdeata
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: sub 60 min

Mod de preparare

Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute.
Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul aragazului.
Ungem o tigaie cu putin ulei in care prajim pestele pe ambele parti.
Cartofii ii curatam de coaja.
Perlele de branza,almettele,sarea,piperul,putina verdeata tocata,le amestecam bine si aceasta compozitie o punem peste cartofii taiati bucati mai mici.Servim cu rosii.

Reteta in imagini