duminică, 4 aprilie 2010

Oua umplute-cu de toate


ngrediente

10 oua,
0,5l ulei,
mustar,
3 linguri iaurt,
sare,
piper,
1conserva ciuperci,
1castevete,
2 feliute ardei gras,
2felii sunca presata;
pt ornat:
patrunjel,
rdei gras,
salata verde

Mod de preparare reteta Oua umplute-cu de toate...

Se fierb ouale tari si se curata de coaja,se taie in doua si se scot galbenusurile.Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si 2-3 galbenuse fierte,cu ulei,condimentata cu sare si piper dupa gust si putina zeama de lamaie.Se lasa cateva linguri de maioneza,restul se amesteca cu ciupercile,sunca,ardeiul si castravetele(bine scurse de zeama)Jumatatile de ou se pun pe un platou si se umplu cu compozitia de mai sus.Maioneza ramasa se amesteca cu iaurtl si se subtiaza cu lapte,se orneaza cu ea ouale.Se decoreaza cu ardei gras si patrunjel