duminică, 4 aprilie 2010

PANGASIUS LA CUPTOR CU LEGUME

 

Ingrediente

  • 1kg pangasius file,
  • 2kg cartofi,
  • 1ardei gras,
  • 1conserva de ciuperci,
  • 1morcov,
  • 1pumn de brocoli,
  • 1conserva rosii in suc,
  • sare,
  • unt,
  • condimente peste,
  • rozmarin,
  • parmezan,
  • 50gr cascaval,
  • 1rosie,
  • 300gr smantana

Mod de preparare reteta Pangasius file la cuptor cu legume

Se decongeleaza fileul la temperatura camerei,se spala,se sterge si se freaca cu o saramura facuta din condimente de peste,rozmarin,ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie si se pune la frigider 30minute sa se intrepatunda bine.Se curata cartofii si se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 15minute,nu se lasa prea mult ca sa ajunga sa se sfarame.
Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii fierti,se condimenteaza cu sare si se pun cateva cubulete de unt.Fileul se taie bucati mai mici si se pun pe patul de cartofi,se adauga ciupercile,ardeiul taiat fasii,morcovul rondele,rosia taiata si ea rondele.Se rastoarna rosiile in suc,se adauga smantana si putin parmezan,se orneaza cu brocoli.Se da la cuptor 30-40minute,se scoate si se pune cascavalul ras si se mai da la cuptor inca 10minute.Se serveste cu salata verde