duminică, 7 noiembrie 2010

CIUPERCI SI ROSII UMPLUTE LA CUPTOR

                                                                          


          Ingrediente
     * 12 ciuperci proaspete,
     * 6 rosii mari,
     * 1piept de pui mai mic,
     * 2 fire de ceapa verde,
     * 1capatana usturoi,
     * 2 linguri de smantana,
     * 2 rosii taiate felii subtiri
     * 1ardei capia,
     * sare,
     * piper,
     * vegeta,
     * 12 felii de cascaval,
     * patrunjel
     * parmezan,

Mod de preparare

Se spala ciupercile cu apa fierbinte si se curata coaja,se taie piciorusele cu grija si se pun sa se usuce.Dupa ce s-au uscat,se sareaza si se pipereaza in interiorul palariutelor.
Taiem un capacel la rosii si cu o lingurita scoatem miezul pe care il pastram pt umplutura,saram interiorul si punem la scurs pe o farfurie.Taiem ceapa bucati mai mici,la fel si ardeiul si impreuna cu miezul rosiilor punem in robot totul si tocam.Punem intr-o tigaie putin ulei si adaugam compozitia tocata si lasam putin la calit.Tocam in robot si carnea taiata bucatele si piciorusele ciupercilor,apoi adaugam compozitia in tigaie si lasam pe foc 15minute,amestecand din cand in cand.Spre sfarsit,adaugam smantana si usturoiul tocat foarte fin,saram,piperam,punem si putina vegeta,apoi putin patrunjel tocat si mai lasam putin.
Cu o lingurita umplem palarioarele si rosiile.Peste rosii punem numai capacelul taiat inainte,iar peste ciuperci punem o felie de casacaval(branza topita),apoi o felie de rosie.
Punem totul pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 25 minute,apoi scoatem si presaram deasupra putin parmezan si mai dam la cuptor inca 10-15minute.