joi, 11 noiembrie 2010

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE DE PUI

Ingrediente

  • 1kg cartofi,2morcovi mici,1/2ardei gras,4cepe,1piept de pui,boia,vegeta,sare,1foaie dafin,1cub knorr patrunjel cu smantana,1cub vegeta pui,patrunjel
Se curata si se taie marunt ceapa,ardeiul,morcovii si se pun la distuit in putina apa cu ulei,sare si vegeta,10min.Se taie cubulete pieptull de pui dezosat si se pune peste legume,se adauga apa cat sa acopere compozitia si se mai fierbe 15min.Intre timp se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert peste legume si carne.Se adauga din nou apa cat sa acopere totul,se adauga cuburile de vegeta,dafinul si se mai fierbe 20min.Spre sfarsit se pun 2lingurite boia,suc de rosii si se condimenteza dupa gust.Se pot pune si 2rosii taiate marunt in compozitia initiala.Se presara patrunjel proaspat

Reteta in imagini