marți, 7 decembrie 2010

CIORBA CU CARNE DE PORC

pt ca aveam niste oase de la un cotlet de porc si aveau si ceva carnita pe ele,m-am gandit la o ciorba..... 

Ingrediente

  • oase de porc,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 2 ardei capia,
  • 1morcov,
  • 2 rosii,
  • 4 cartofi,
  • 1mana fasole verde,
  • 1mana mazare,
  • 2 felii gulie,
  • cateva buchetele de broccolli,
  • cateva buchetele de conopida
  • 1 telina,
  • 1/2 praz1lingura orez,
  • 2 linguri paste cus-cus,
  • sare,piper,
  • leustean,
  • patrunjel
  • 1/2l bors,
  • 200 gr suc de rosii

Mod de preparare

Taiem rondele ceapa verde si prazul,tocam marunt si ardeiul curatat,morcovul,telinataiate marunt si punem intr-o oala cu putin ulei si lasam pe foc cateva minute la calit.Adaugam 4litri de apa si cand incepe apa sa fiarba,adaugam oasele,cartofii taiati cubulete,mazarea,fasolea,broccolli,conopida,rosiile decojite si maruntite,orezul si gulia,saram si piperam si lasam pe foc pana sunt fierte legumele.Spre sfarsit adaugam borsul si sucul de rosii si scoatem feliile de gulie.Cu doua minute inainte sa oprim focul punem pastele cus-cus.Luam de pe foc si presaram patrunjel si leustean dupa gust

Reteta in imagini